Malo ko zna koja je PRAVA PROFESIJA Irine Vukotić i IZNENADIĆETE SE

Izvor: Story, 12.Feb.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo ko zna koja je PRAVA PROFESIJA Irine Vukotić i IZNENADIĆETE SE

Voditeljka Irina Vukotić trenutno zajedno sa Žikom Nikolićem vodi “Jutarnji program” na TV “Pink”, ali domaća publika odlično je zna već dugi niz godina kao TV lice različitih medijskih kuća i televizijskih formata. Međutim, malo ko zna da je poznata voditeljka po struci zapravo profesor srpskog jezika i književnosti, a upravo to Irina je svima otkrila ... The post Malo ko zna koja je PRAVA PROFESIJA Irine Vukotić i IZNENADIĆETE SE appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

MALO KO ZNA ŠTA JE NJENA PRAVA PROFESIJA! Irinu Vukotić gledamo godinama na malom ekranu, a iznenadićete se kad čujete šta je ona po struci! (FOTO)

Izvor: Press, 13.Feb.2019, 10:29

Voditeljka je na jučerašnji dan, pre tačno 17 godina, diplomirala. . . Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović. . . Irinu domaća publika odlično zna kao voditeljku različitih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.