Male su ti! (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Mar.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Male su ti! (FOTO)

Poznata manekenka u centru pažnje iz potpuno pogrešnog razloga!

Foto: Guliver/Getty Images/Harry How

Manekenka Adrijana Lima poslednjih dana vreme provodi u Singapuru gde se otvara nova prodavnica "Viktorijas sikret" brenda, a upravo ona će dočekati prve kupce u toj prodavnici.

Adrijana je opet solo, evo i zašto!

Lima je, naravno, objavila svoju fotku na Instagramu kada se spremila za taj događaj, a umesto dugih nogu koje je minićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << istakla u prvi plan, njeni obožavatelji su primetili nešto drugo.

Male cipele! I to toliko male da joj se stopala prelivaju iz njih, pa su mnogi komentarisali da će joj "stopala eksplodirati u tim cipelama" i slično.

Ready ❤️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Mar 10, 2017 at 2:01am PST

Za primer: Može i ovako posle razvoda (VIDEO)

Svi smo ponekad pomislili na to da kupimo male cipele u koje smo se "zaljubili", a nema našeg broja, ali kada vam sledeći put to padne na pamet, setite se da ćete izgledati ovako. Da ne pominjemo da će i najudobnije cipele na svetu biti neudobne ako broj nije odgovarajući…

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.