Mala crna haljina na drugačiji način: Ana Sević oduševila stajlingom i pokazala zgodne noge (FOTO)

Izvor: Story, 10.Mar.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala crna haljina na drugačiji način: Ana Sević oduševila stajlingom i pokazala zgodne noge (FOTO)

Lepa pevačica je još jednom pokazala da joj osećaja za modu ne manjka, a fanovi ne prestaju da je obasipaju komplimentima. Biće vam jasno i zbog čega!

Ana Sević, foto: Instagram

Popularni par Ana Sević i Darko Lazić privlači pažnju gde god se pojavi, a na koncertu Saše Matića uskladili su odevne kombinacije i odlučili se za elegantnu crnu varijantu.

Ana Sević i Darko Lazić: Lorena je učvrstila naš brak

Slavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je ipak "ukrala" lepša polovina pevačkog para, a na prizor njenih zgodnih nogu niko nije ostao ravnodušan. Malu crnu haljinu dugih rukava Ana je ukombinovala sa prslukom od krzna i polučizmama na visoku potpeticu, koje su jedan od vodećih modela i ove sezone.

A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on Mar 10, 2016 at 5:40am PST

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.