Izvor: B92, 21.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka s 10 godina

Ženeva -- Jedna desetogodišnja devojčica iz Kameruna prošlog meseca je rodila dete.

Neimenovana devojčica se porodila na jugoistoku Švajcarske, objavili su predstavnici švajcarskog pravosuđa, koje pokušava da otkrije ko je bebin otac, odnosno ko je napastvovao devojčicu. Devojčica je kćerka jedne državljanke Kameruna, udate za švajcarskog državljana koji je na osnovu zahteva o spajanju porodice uspeo da u Švajcarsku dovede svu decu svoje supruge.

Čim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se devojčica porodila, uhapšen je šezdesetosmogodišnji ljubavnik njene majke, pod sumnjom da je otac deteta. Analiza DNK je, međutim, pokazala da on nije bebin otac, ali je zadržan u pritvoru zbog odnosa s maloletnicom.

Potraga za bebinim ocem je nastavljena kako bi odgovarao zbog seksualnih odnosa s maloletnicom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.