Izvor: Luftika.rs, 13.Jul.2023, 21:05

Majka iz pakla ubila sina (5) antidepresivima, tvrdila da je pao niz merdevine

Kler Skenlon, 38-godišnja majka iz Engleske, proglašena je krivom za ubistvo svog petogodišnjeg sina Dilana, nakon što je otkriveno da je dečak otrovan antidepresivima.
Uprkos optužbi, Kler je tvrdila da je njen sin pao niz merdevine.
Komšije i članovi porodice pokušali su da reanimiraju dečaka, ali bezuspešno. Dečak je imao više od 60 modrica po glavi i telu, prenosi Nova.
After a five week trial, the jury have found Claire Scanlon guiltyhttps://t.co/hIkcJzE5At >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
— Kent Lawlor (@KentLawlor) July 12, 2023

Kler je odmah uhapšena i odvedena u psihijatrijsku bolnicu, gde je bolničkom osoblju priznala da je ubila svog sina.
Prema toksikološkom izveštaju, dečak je u svom organizmu imao devet puta veću količinu antidepresiva nego što je to dozvoljeno.
Policija sumnja da je tom nervnom slomu doprinela svađa sa partnerom Gerijem Kinanom, koji je ostavio Kler zbog druge žene.
Prema policijskom saopštenju, Kler je već bolovala od depresije i imala je česte napade anksioznosti, zbog čega joj je prepisan antidepresiv mirtazapin, a svom drugom sinu Šonu je rekla da je prestala da uzima taj lek pre četiri meseca.
Patolog Čarls Vilson potvrdio je da je uzrok smrti dečaka bilo trovanje mirtazapinom.
– Dilan je imao do 9.951 miligrama leka u litru krvi. To je devet puta više od granice kod odraslih – rekao je on.
Presuda optuženoj biće saopštena u petak.
Tragedija porodice pakistanskog milionera: Majka i sestra gledale kako otac i sin odlaze na poslednji put

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.