Majka Megan Markl otkrila najdraži trenutak sa ćerkinog venčanja

Izvor: Story, 07.Jun.2018, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Megan Markl otkrila najdraži trenutak sa ćerkinog venčanja

Dorija Ragland bila je tipična mama na venčanju svoje devojčice i uz pokoju suzu radosnicu, nije skidala osmeh s lica. A sada je izvor blizak Meganinoj majci za Us Weekly otkrio koji deo venčanja joj je bio omiljeni. – Dorija kaže da joj je najdraži trenutak na venčanju, osim naravno činjenice da se njena kći ... The post Majka Megan Markl otkrila najdraži trenutak sa ćerkinog venčanja appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Princ Hari i Megan Markl spremni za ulogu roditelja

Izvor: Story, 07.Jun.2018

Nakon što su pred 600 gostiju u dvorcu Vindzor izrekli sudbonosno “da”, princ Hari i Megan Markl složili su se u još nečem. Zajedno žele da osnuju porodicu, a planiraju to što je brže moguće… – Imati decu definitivno je njihov trenutni prioritet – rekao je za američki “UsWeekly”...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.