Maja Berović o estetskim operacijama: Radila sam puno na tome…

Izvor: Story, 11.Jul.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Berović o estetskim operacijama: Radila sam puno na tome…

Pevačica Maja Berović poznata je i kao neko ko ima savršenu figuru na kojoj joj mnogi zavide, zato ne čudi što se baš ona često pominje kada se započne tema estetskih operacija. Maya je sada priznala šta je zaslužno za njen izgled, pa i da li je imala estetsku korekciju zadnjice. – Na meni je sve moje, ... The post Maja Berović o estetskim operacijama: Radila sam puno na tome… appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mnogi se pitaju da li je Maja Berović uradila neku estetsku operaciju! Pevačica je sada odlučila da sve otkrije

Izvor: Prva.rs, 12.Jul.2018, 08:48

Maja Berović je sada priznala šta je zaslužno za njen izgled, pa i da li je imala estetsku korekciju zadnjice.. . "Na meni je sve moje, ali sam radila jako puno na tome u teretani, pa mi je drago da se to primeti. Tegovi, čučnjevi, stepenice itd. Nikada ležanje i sedenje. Nemam nikakve upale, moje...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.