Izvor: Luftika.rs, 02.Dec.2023, 17:06

Maca ugledala preminulog gazdu na snimku, njena reakcija rastopiće vam srce (VIDEO)

Poznato je da su psi izuzetno vezani za svoje vlasnike, a sada je jedna maca rastopila srca korisnika društvenih mreža. Ona je na video snimku ugledala nedavno preminulog gazdu i pokazala koliko joj nedostaje – iskreno, kako samo životinje umeju.
Iako su najčešće vlasnici ti koji prolaze kroz bol zbog smrti ljubimca, postoje i obrnute situacije.
Čuli smo brojne priče u kojima je životinja mnogo i dugo patila zbog odlaska svog voljenog vlasnika. O nekim pričama snimljen je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i film, poput čuvenog psa rase akita – Hačiko.
A sada je jedna maca ostala bez svog voljenog vlasnika. A onda ga je jednog dana ugledala u video snimku koji joj je pušten, piše 24sedam.rs.
Naime, njen vlasnik nedavno je preminuo, a njena reakcija kada ga ugledala na snimku kida i najtvrđa srca. Toliko tuge, toliko ljubavi u samo jednom gestu.
Ovaj video ima preko 1.7 miliona pregleda, kao i brojne komentare.
Pogledajte njenu reakciju:








View this post on Instagram


















A post shared by Cats Pawjama Official (@cats_pawjama)


Izvor: 24sedam.rs
Naučnici dokazali da mačke pate kada su odvojene od vlasnika

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.