MONIKA BELUČI OPET SKINULA SVE SA SEBE

Izvor: Kurir, 16.Jun.2011, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONIKA BELUČI OPET SKINULA SVE SA SEBE

Lepa kao san! Italijanska glumica Monika Beluči pokazala je još jednom svoje raskošno telo u novom broju magazina El i dokazala da i u 46. godini zaslužuje da nosi titulu jedne od najlepših žena na svetu.

Lepa kao san!

Italijanska glumica Monika Beluči  pokazala je još jednom svoje raskošno telo u novom broju magazina El i dokazala da i u 46. godini zaslužuje da nosi titulu jedne od najlepših žena na svetu.

S vrlo malo šminke i bez garderobe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ova zanosna brineta je bez problema stala pred objektiv i u intervjuu za časopis El objasnila da je veoma zadovoljna svojim izgledom, s obzirom na to koliko ima godina.

- Nemam problema sa svojim telom. U svakom slučaju, niko nije savršen, pa ni ja, i što pre prihvatimo sebe ovakvim kakvi jesmo, pre ćemo se osloboditi predrasuda - kaže Monika.

Glumica, koja je u srećnom braku s glumcem Vensanom Kaselom, rekla je da se svaki dan pita koliko dugo će trajati ta bračna čarolija i priznala da je nervira što njena deca nemaju stabilan dom, jer konstantno putuju s njom.

Da podsetimo, Monika se pre dve godine sa stomakom do zuba slikala gola za naslovnu stranu časopisa Veniti fer, a u intervjuu je rekla da nema problema s golotinjom i da će sa tim nastaviti dok njena publika to bude htela.

Samo napred, Monika, mi nemamo ništa protiv!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.