MOJI DANI SA ONUROM

Izvor: Kurir, 05.Dec.2010, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOJI DANI SA ONUROM

Lepa mlada žena u reklami koja se već nekoliko nedelja vrti po regionu upoznaje svoju tihu patnju Halita Ergenca, zbog koga pada u nesvest. Isto se događa i konobaru kad ugleda Berguzar u kafiću u kome radi...

Mlada žena je Marijana Mikulić (28), našoj publici poznata iz sapunice „Obični ljudi“ i odnedavno iz reklame koju je radila sa čuvenim parom Berguzar i Halitom, junacima serije „1001 noć“, koju je realizovao srpski reditelj Ivan Živković, poznat po filmu „Hadersfild“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Marijana je akademska glumica s prebivalištem u Zagrebu, a poreklom iz

BiH. Završava i prava i svašta još je zanima. Ukratko, ova lepa glumica i buduća pravnica je i majka malog Ivana, jednom rečju multipraktik žena. U životu ceni pravdu, voli srećne porodice, a rastužuju je prizori napuštene dece.

Kakvi su vaši utisci sa snimanja reklame sa Halitom (Onurom)?

- Za reklamu sam regularno išla na kasting, kao i mnoge moje koleginice. A eto, izabrali su mene. Bilo je to lepo iskustvo. Halit je veliki profesionalac, ponašao se jednostavno i oko sebe nije dizao nikakvu famu. Nije imao nikakvih posebnih prohteva. Ni po čemu se nije ponašao kao zvezda. Budući da ne govorim turski, a Halit ne govori hrvatski, komunicirali smo na engleskom. A, snimanje je odlično prošlo. Radili smo dva dana, bilo je mnogo posla, ali je ekipa bila sjajna.

Kako je izgledao boravak turskih zvezda u Zagrebu?

- O njihovom dolasku i popratnim događanjima znam kao i ostali, iz medija. S njima sam radila reklamu, ali nije bilo vremena ni prilike da se družimo van snimanja. Ljudi su ipak došli da odrade posao i kratko su ostali. A Berguzar je i uživo lepa kao i na ekranu.

Želim filmsku ulogu

Gde se najbolje osećate, TV, film ili pozorište?

Bitno mi je samo da radim to što volim. Mada bih volela malo više da radim u teatru, pa možda na taj način dobijem i priliku na filmu ili nekoj dramskoj seriji. Jer, kada iza sebe imaš samo sapunice, onda si tek „glumac iz sapunica“, a kada uz sapunice imaš i pozorišnog i filmskog iskustva, onda se kao glumac osećaš potpunijim. Zato sada marljivo radim u pozorištu, a jednog dana, nadam se, pružiće mi se prilika i za film.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.