MITHAT KARA OSVAJA REJHAN

Izvor: Kurir, 27.Dec.2011, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITHAT KARA OSVAJA REJHAN

Nova ljubav! Mithat Kara odlazi u bolnicu u kojoj radi Rejhan. Prilikom susreta između njih dvoje neočekivano se rađaju emocije i bivši suprug Ferhunde shvata da je Rejhan idealna žena za njega. Mithat je poziva na večeru, a Rejhan taj poziv prihvata s velikom radošću.

Nova ljubav!

Mithat Kara odlazi u bolnicu u kojoj radi Rejhan. Prilikom susreta između njih dvoje neočekivano se rađaju emocije i bivši suprug Ferhunde shvata da je Rejhan idealna žena za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njega. Mithat je poziva na večeru, a Rejhan taj poziv prihvata s velikom radošću.


Ali Sarper sve češće razmišlja o bivšem Nedžlinom suprugu Džemu i tome da li je ta ljubav zaista gotova. Ni Tahsin ne pronalazi utehu otkad ga je Fikret napustila. Griža savesti i kajanje neprestano ga muče. Fikret još uvek ne može da mu oprosti, a na njegov greh podsetiće je Bahar, koju iznenada sreće u Istanbulu.

Ferhunde ugovara sastanak sa Oguzovim gazdom. Njena majka se protivi tome, ali Ferhunde, kao i obično, ne odustaje od svojih planova.

(J. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.