MILA KUNIS: HOĆU VEĆU GUZU I GRUDI!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILA KUNIS: HOĆU VEĆU GUZU I GRUDI!

Želja joj je velika! Mila Kunis morala je da smrša devet kila zbog uloge u filmu „Crni labud“, ali kad je vratila uobičajenu liniju, višak se vratio na pogrešna mesta!

Želja joj je velika!

Mila Kunis morala je da smrša devet kila zbog uloge u filmu „Crni labud“, ali kad je vratila uobičajenu liniju, višak se vratio na pogrešna mesta!

- Volela bih da imam veću guzu i grudi. Sve mi je otišlo u bokove - rekla je glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i dodala da će o sledećoj transformaciji za ulogu dobro razmisliti.

Mila je trenutno na listi najzgodnijih holivudskih glumica, ali se brine kako će izgledati u budućnosti.

- Ne želim pod nož, osim ako su medicinski razlozi u pitanju. Trenutno bez problema idem u susret godinama i starenju, ali jednog dana verovatno ću učiniti nešto po tom pitanju - poručila je Kunisova.

(D. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.