MELA GIBSONA TUŽE ZA PREVARU

Izvor: Kurir, 16.Jun.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MELA GIBSONA TUŽE ZA PREVARU

LOS ANĐELES - Holivudski glumac Mel Gibson, koji poslednjih meseci puni naslovne strane svojim problemima sa zakonom, sada je suočen sa novim problemom - njegov poslovni partner ga optužuje da je zbog njega izgubio životnu ušteđevinu.

Nejder Šerif podneo je tužbu ove nedelje tvrdeći da ga je Gibson 2007. godine na prevaru nagovorio da uloži 200.000 dolara u malezijsku kompaniju za reciklažu guma ''Zelena guma''.

Šerif tvrdi da mu je Gibson, koji je sebe opisao kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ''važnog investitora'' u ''Zelenoj gumi'', obećao da će mu kupiti akcije ako kompanija propadne.

Međutim, Gibson navodno nije ispunio svoje obećanje kada je Šerif pokušao da unovči svoje akcije.

Američki tabloidi sada prenose da Šerif tuži Gibsona za 200,000 dolara koje je uložio.

Gibson se još nije oglasio povodom ovih optužbi.

Poznatog glumca i režisera bivša devojka Oksana Grigorijeva je optužila za napad i nasilje u porodici ali je nedavno odustala od tužbe za nasilje u porodici zarad njihove 20-mesečne ćerke.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mel Gibson optužen za poslovnu prevaru

Izvor: B92, 16.Jun.2011

Holivudski glumac Mel Gibson, koji poslednjih meseci puni naslovne strane svojim problemima sa zakonom, sada je suočen sa novim izazovom - njegov poslovni partner ga optužuje da je zbog njega izgubio životnu ušteđevinu...Nejder Šerif podneo je tužbu tvrdeći da ga je Gibson 2007. godine na prevaru...

Nastavak na B92...

Mel Gibson optužen za prevaru

Izvor: S media, 17.Jun.2011, 00:58

Mel Gibson je opet u problemu jer ga ovoga puta, poslovni partner optužuje da je zbog njega izgubio životnu ušteđevinu...Holivudski glumac Mel Gibson, koji poslednjih meseci puni naslovne strane svojim problemima sa zakonom, sada je suočen sa novim problemom - njegov poslovni partner ga optužuje...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.