MARKO VOZI STOJADINA IZ '77: Unutra stakleni menjač, roze jambolija i Titova slika! Tehnički prolazi ko od šale jer tek mu je 46!

Izvor: Kurir, 16.Apr.2023, 12:30

MARKO VOZI STOJADINA IZ '77: Unutra stakleni menjač, roze jambolija i Titova slika! Tehnički prolazi ko od šale jer tek mu je 46!

Vlasniku su više puta nudili i po nekoliko hiljada evra za njega, ali nije sve na prodaju. Podjednako mu se dive i automehaničari i prolaznici

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Marku nude velike pare za auto, ali kaže da nije na prodaju: "Tek mu je 46, a tehnički prelazi bez problema“

Izvor: Blic, 16.Apr.2023

Stojadina iz ’77 Marko Mijalković vozi četiri godine. Ovaj oldtajmer redovno učestvuje na revijama, dva puta je osvajao prvo mesto. Jednom u Sloveniji, drugi put u Bosni i Hercegovini. Često je i glumac u reklamama, filmovima i muzičkim spotovima, saznali smo u prilogu RTS, koji je radila novinarka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.