MARAJA KERI OČEKUJE DEČAKA

Izvor: Kurir, 28.Okt.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARAJA KERI OČEKUJE DEČAKA

Prema pisanju britanskih tabloida, pop diva Maraja Keri na svet će doneti sina. Izvori bliski pevačici kažu da ona i njen suprug Nik još uvek odbijaju da priznaju trudnoću zato što su sujeverni.

- Maraja će uskoro gostovati u emisiji kod Opre Vinfri, i tek tada će objaviti radosnu vest - rekao je njen blizak prijatelj.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maraja Keri: Tačno je da sam trudna

Izvor: CrveniTepih.com, 28.Okt.2010

Maraja Keri (41) i njen suprug Nik Kenon (30) postaće roditelji, ali odbijaju da kažu kada će se to tačno dogoditi, pošto celu trudnoću Kerijeve obavijaju velom misterije. Pevačica je više puta uslikana sa primetnim stomačićem i viškom kilograma, ali baš kao ni Dženifer Lopez pre dve godine,...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.