MAKSI SUKNJE SU U TRENDU

Izvor: Kurir, 19.Maj.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAKSI SUKNJE SU U TRENDU

Dugačke suknje su potpuni hit ove sezone. Mnogim damama se ovaj trend baš i ne dopada jer nisu sigurne kako da ih nose, a da ne izgledaju kičerajski.

Dugačke suknje su potpuni hit ove sezone.

Mnogim damama se ovaj trend baš i ne dopada jer nisu sigurne kako da ih nose, a da ne izgledaju kičerajski.

Kao prvo, one definitivno nisu za devojke koje su vrlo niske, a razlog je jednostavan - biće im predugačke i to će ih vizuelno skratiti.

Sledeća >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bitna stvar je da, ako kupite maksi suknju sa više boja, košulja ili majica koju ćete nositi uz nju mora da bude jednobojna, jer bi to sve zajedno moglo da izgleda loše. Situacija je ista i u suprotnom slučaju - ako je suknja jednobojna, onda možete obući neku majicu sa više boja.

A sad, trk u šoping!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.