Lovačke šnicle

Izvor: Mondo, 07.Maj.2019, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovačke šnicle

Ovaj specijalitet se sprema malo duže, ali vredi.

Isprobajte ovaj recept za najukusnije lovačke šnicle.

Sastojci:

Pola kilograma junećih šnicli od buta

Četiri glavice crnog luka, sitno iseckane

Dva čena belog luka, sitno iseckana

Dve pavlake

Šoljica ulja

So, biber, suvi začin od povrća

Priprema:

Jednu pavlaku sipajte u vatrostalnu posudu, tako da prekrije dno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Šnicle istucajte, utrljajte ulje, so, biber i suvi začin, pa ih poređajte u posudu. Preko šnicli stavite luk, crni i beli, i drugu pavlaku.

Vatrostalnu posudu prekrijte aluminijumskom folijom, tako da ne prolazi vazduh, i pecite u rerni zagrejanoj na 160 stepeni oko dva sata.

Služite toplo, recimo uz...... krckave "zalogajčiće" karfiola... Pržene kuglice od krompira... "brzu" pogaču sa jogurtom

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.