Izvor: B92, 28.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov pokajnik

Alžir -- Jedan pljačkaš iz Alžira koji se obogatio u Kanadi ponudio je svojim žrtvama odštetu.

Kako piše dnevnik Fađr, Alžirac, čiji identitet nije poznat, pre 10 godina je bio na čelu bande koja je pljačkala u stambenim četvrtima alžirskog grada Anabe, a potom je emigrirao u Kanadu, gde se legalno obogatio.

Pre nekoliko dana je pozvao jednu od svojih žrtava i ponudio da joj vrati oko 200 evra, koliko je vredeo nakit koji je od nje ukrao pre 10 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << apotom je odštetu ponudio i drugima.

Hada H'Zem, kćerka žene čiji je nakit ukraden i autorka teksta u alžirskom listu, pozvala je počinioce svih pljački banaka poslednjih godina u Alžiru da se ugledaju na primer lopova pokajnika i vrate ogromne sume novca koje su odneli.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.