Ljubomir Bulajić: Kada nekog volim, predan sam do kraja

Izvor: Story, 08.Nov.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomir Bulajić: Kada nekog volim, predan sam do kraja

Jedan od glavnih junaka novog domaćeg filma Amanet, mladi glumac Ljubomir Bulajić, priznaje da trenutno nema devojku, ali da to u njegovom slučaju može brzo da se promeni jer je veliki emotivac

Ljubomir Bulajić, foto: Vladimir Šporčić, Story press

Kada je upisivao glumačku akademiju, Ljubomir Bulajić (26) seća se da su mu otac, bivši pozorišni reditelj i pisac Jovan Bulajić, kao i drugari iz kraja u kojem je odrastao, jednoglasno rekli kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bi voleli da po njenom završetku ostane isti onakav momak kakav je bio pre toga. I želja im se ostvarila, nimalo ga nije izvitoperilo ono čime se bavi, a on i ne želi da bude drugačije, mada na svoj konto beleži sve značajnije uloge.

Poslednja u nizu jeste rola u domaćem ostvarenju Amanet, o kojem razgovaramo dva dana nakon premijere u Sava centru.

- Još nisam stigao da pričam sa ljudima o filmu, ali koliko sam imao prilike da čujem, utisci su pozitivni i drago mi je zbog toga. Ponosan sam što sam deo nečeg ovakvog i sebe ne doživljavam kao facu. Skromnost je vrlina – počinje razgovor Bulajić, koji u inovativnoj priči o osveti tumači lik Todora, depresivnog adolescenta bez perspektive. Sa Ljubomirom smo se našli na Novom Beogradu, u 23. bloku, za koji je izuzetno vezan. Na razgovor je došao direktno sa probe u Madlenianumu, gde se priprema za ulogu pisca Nika Karaveja u predstavi Veliki Getsbi. Pamtimo ga po ulogama Staše u seriji Nepobedivo srce i Jovana Cvijića u ostvarenju Šešir profesora Koste Vujića. Dobio je i internacionalni angažman u delu britanskog reditelja Džonatana Ingliša Ironclad, ali ističe da sebe ne vidi po svaku cenu izvan granica naše zemlje.

- Dosta sam vezan za Srbiju i Beograd i ne bih mogao da živim negde drugde. Najduži period koji sam proveo van ovog grada bilo je kada sam mesec dana boravio na Malti. Iako je reč o jednom fenomenalnom mestu gde mi je zaista bilo lepo, posle tri nedelje osetio sam veliku nostalgiju i jedva sam čekao da se vratim – iskren je mladi glumac.

Sa Ljubom smo se provozali ulicama gde je proveo detinjstvo i mladost. Iz zvučnika u automobilu dopirale su reči 2 Paca dok nam je objašnjavao da ga hip-hop muzika opušta i kako je njen fan. Voli da igra fudbal, a mada tvrdi da nije talentovan za taj sport, uvek daje sve od sebe jer ne voli da gubi. Obožava pecanje i sa drugarima čak ide na takmičenja. Najveći ulov bio mu je šaran težak 21 kilogram. Ima psa Kuma, francuskog buldoga, kome je ime dala njegova koleginica i bliska prijateljica Jelisaveta Orašanin. Trenutno nema devojku.

- U ovom periodu pronalazim se u životu koji podrazumeva da budem bez emotivne partnerke, da ne kažem slobodan. Odgovara mi tako, ali to već koliko sutra može da se promeni jer sam veliki emotivac. Kada nekog volim, onda je to do kraja i ceo se u to unesem. Verujem da čovek istinski može da bude srećan samo ako se ne pretvara i bude ono što jeste – zaključuje glumac.

Piše: Stefan Tošović

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.