Lindzi Lohan se raspada od botoksa!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindzi Lohan se raspada od botoksa!

Lohanova, u želji da izgleda kao Elizabet Tejlor, koju igra u novom filmu, preterala sa šminkanjem i umalo izgubila ulogu

Propalo kloniranje.

Lindzi Lohan je umalo izgubila ulogu čuvene Elizabet Tejlor u filmu „Liz i Dik“ jer su producenti saznali da glumica zbog botoksa i silnih tretmana izgleda užasno. Lindzi je očajnički pokušavala da liči na Elizabet, ali je samo sebi naškodila.

Lohanova se pre leta za Njujork >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Los Anđelesu videla s producentima kuće „Lajftajm“, koji su bili šokirani njenim izgledom. Tada su joj naredili da u narednih nekoliko nedelja mora da im šalje fotografije kako bi dokazala da su joj spali otoci s lica i da joj se faca vratila u normalno stanje.

Mlada buntovnica, koja se već mesecima povlačila po sudovima, umalo da upropasti sjajnu priliku koju joj donosi ova uloga i pomoću koje bi mogla da se izvuče iz dugova u koje je, kako pišu strani mediji, debelo zagazila.

(I. C.)

I Elizabet se šminkala, ali nije preterivala

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.