Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2024, 18:05

Ličanin iz Novog Sada i ozbiljna faca u svetu biznisa i fudbala: Ko je Milan Mandarić, novi potpredsednik “Vojvodine”?

Kada se spomene ime Milana Mandarića, verovatno vam prvo padaju na pamet ogromni uspesi u svetu biznisa i fudbala. U jednom trenutku se ovaj Ličanin, koji je odrastao u Novom Sadu, našao među 1.000 najbogatijih ljudi u SAD, a nedavno je postao novi potpredsednik Fudbalskog kluba Vojvodina.
Osamdesetpetogodišnjem biznismenu ovo nije prvi upliv u svet fudbala. Zapravo, ovdašnjoj javnosti je i poznatiji kao čovek iz fudbala, odnosno kao vlasnik klubova iz Engleske, Belgije, Francuske i Slovenije.
Novi Sad zauvek u srcu Ulazak u domaći fudbal, i to u novosadsku Vojvodinu, predstavljen je kao velika stvar. Prema prvim izjavama, srećan je što dolazi u Vojvodinu, odnosno u Novi Sad u kojem je odrastao.
– Novi Sad je uvek...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.