Letnje čizme? Ovako...

Izvor: Mondo, 31.Jul.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnje čizme? Ovako...

Čizme tokom leta mogu da se nose, a ovo su saveti koji će vam pomoći da u njima izgledate najbolje što možete.

Koliko god da su lagane, tanane, prozirne... nemojte ih nositi tokom dana, kada je mnogo vruće, jer rizikujete da se skuvate! Bez obzira na to što su vaše čizmice od prijatnog materijala, kada "upeče zvezda" samo golo stopalo dolazi u obzir.

Suknja ili haljina što kraća, čizme što duže. Ako su i suknja i čizme do kolena, ne samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što će vam biti vruće, već ćete izgledati smešno - ta kombinacija je ipak za hladnije dane. Slobodno obucite minić i čizme preko kolena, za neki večernji izlazak na primer.

Foto: Getty Images/Kirstin Sinclair

Uz šorts neka čizme budu bez štikle.

Ako uz "vruće pantalonice" obujete čizme koje imaju štiklu, izgledaćete prosto i vulgarno. Pliće čizme, one koje liče na kaubojke, na primer, odlično idu uz džins.

Foto: Getty Images/Cassandra Hannagan

Ako su vam noge punije čizme bi trebalo da budu ravne i uske.

Lako je dugonogim i vitkim - oni mogu da nose šta hoće, super im stoje i čizmice od tanane kože koje u naborimo padaju oko listovi, ili one od tvrde kože što idu samo do gležnjeva.

Foto: Getty Images/John Parra

Međutim, debeljuškaste, "jake" noge dobro izgledaju samo u čizmama od krpe ili tanane kože koja ima elastin i navlače se kao čarape.

Taj model će učiniti da vam noge izgledaju duže, tanje, seksi.

Foto: Getty Images/Mike Coppola

Ukoliko volite modele koji se pertlaju, imajte na umu da obuvanje ili izuvanje takvih čizama može da potraje, što znači - ne računajte na njih ako ste krenuli u šoping, na primer, ili u bilo kojoj drugoj situaciji kada ćete se presvlačiti.

Foto: Getty Image/att Winkelmeyer

Pogledajte u foto galeriji još neke modele i ideje kako sve možete da nosite čizme i duboke cipele tokom leta:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.