Lepršava ljubavna pesma: Ana Štajdohar predstavila numeru Lilihip!

Izvor: Story, 06.Jul.2015, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepršava ljubavna pesma: Ana Štajdohar predstavila numeru Lilihip!

Popularna pevačica Ana Štajdohar, prve vrele dane iskoristila je da svojim fanovima predstavi novu pesmu pod nazivom Lilihip, posle skoro dve godine pauze.

Ana Štajdohar

Pesma je premijerno izvedena u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem, kada je Ana rekla da je posvećuje svojim dvema najvećim ljubavima, čija imena počinju na slovo - N.

Pesma čiji je Ana kompletni autor i za koju su aranžman uradili Boris Krstajić i Boban >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Janković, ima sve izglede da bude pravi letnji hit, posebno uzimajući u obzir lepršavu, ljubavnu poruku pesme.

Za potrebe promocije svoje pesme, lepa plavuša je promenila imidž, tako da je mnoge iznenadila promenom boje kose:

Nisam htela da napravim preveliku promenu i ofarbam celu kosu, jer je plava kosa moj zastitni znak, tako da sam osvežila izgled time što sam se ošišala i ofarbala krajeve u roze boju. Mislim da se mojoj ćerkici Niji najviše dopala promena (smeh).

Uživajte u novoj pesmi Ane Štajdohar:

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.