Lepa si Pamela, ali...

Izvor: Mondo, 11.Feb.2016, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa si Pamela, ali...

... nisu ti ni sinovi loši. Pogledajte ko su bili pratioci Pamele Anderson, ali i Silvestra Stalonea, na modnoj reviji u Los Anđelesu.

Sudeći po novim fotografijama nekih poznatih linčnosti, došlo je vreme da se promovišu naslednici.

Tako su na reviji brenda "Iv Sen Loran" u prvom sedeli, između ostalih, Pamela i Stalone, sa decom!

Čuvena plavuša je došla, ruku pod ruku, sa sinovima Dilanom (18) i Brendonom (19). Njuhov tata je Tomi Li, ali bismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekli da više liče na mamu.

Foto: AP

Ovo nije prvi put da se popularna mama pojavljuje u javnosti u društvu svojih sinova. Razlog nije nedostatak pratilaca, već želja da promoviše decu i tako pogura karijere svojih naslednika. Za sada niko od njih nije čvrsto krenuo tatinim ili maminim stopama, ali valja ih pokazati javnosti na vreme.

S tim razlogom je na istu reviju u sredu uveče u Los Anđelesu, i Stalone doveo svoju decu - ćerke Sofiju (19) i Sistin (17), koja se već neko vreme bavi manekenstvom, mada je "visoka" koliko i tata.

Najmlađa ćerka iz Staloneovog braka (trećeg po redu) sa Dženifer Flavin, se zove Skarlet, ali je tata nije poveo jer je još mala za večernje događaje, ima samo 13 godina.

Inače, Roki ima još dece - u prvom braku sa Sašom Zak dobio je sinove Sejdža i Sardža, kiji je umro pre tri godine od urođene srčane mane.

Foto: AP

Rekli bismo da devojke ne liče na tatu, što je dobro, slažete se?

Ne znamo da li su se nakon revije Staloneove ćerke i Pamelini sinovi upoznali, ali svakako možemo da očekujemo nova zajednička pojavljivanja, jer deca više nisu mala i nema razloga da se kriju od paparaca. Zapravo, treba ih promovisati jer su velike šanse da će naslediti svoje roditelje i možda biti uspešniji od njih.

Svedoci smo mnogih takvih slučajeva: Kirk i Majkl Daglas podjednako su dobri glumci, ćerka Frensisa Forda Kopole je oskarovka Sofija Kopola. Porodičnu tradiciju prati i Liv Tajler, ćerka čuvenog Stivena Tajlera, ali i sinovi Martina Šina, Čarli Šin i Emilio Estevez. Tu je i Mira Sorvino, ćerka glumca i reditelja Pola Sorvina i mnogi drugi.

I na našoj sceni ima mnogo takvih primera, a psiholozi kažu da je to sasvim očekivano i da društvo ne bi trebalo da ima negativan stav prema tome.

"Lako je njemu, guraju ga mama i tata", komentar je koji se može čuti za dete nekog slavnog glumca koje, na primer, snimi film.

Međutim, to je sasvim normalan životni put nekoga koje od malih nogu okružen ljudima iz određene branše, sluša u kući razgovore o pozorištu, filmu, muzici, ko je, možda, odrastao u ateljeu okružen bojama, platnima, četkicama, ili je u pelenama naučio šta se nalazi iza scene pozorišta, ili kako izgleda snimanje filma.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.