Lepa Brena nosi „roleks“ vredan 80.000 evra, za ovaj sat postoji lista čekanja do 3 godine

Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2023, 21:05

Lepa Brena nosi „roleks“ vredan 80.000 evra, za ovaj sat postoji lista čekanja do 3 godine

Lepa Brena pre nekoliko dana se u javnosti pojavila sa preskupim satom.
Naime, pevačica je i na Instagramu ponosno pokazala da na ruci nosi sat marke „roleks“, model „kosmograf dajtona“, od žutog zlata i sa crnim keramičkim detaljima.
Cena sata u maloprodaji je 33,250 evra, a tržišna je čak 80.000 evra, navodi Kurir.
FOTO: PRINTSCREEN, PRINTSKRIN/INSTAGRAM „Plati radnike pa nosi čuku od 80.000 evra! Gradi na divljaka, a nosi rolija’ koji se čeka tri godine!“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << navodno su su neki od komentara ispod pevačicine fotografije.
Podsetimo, Lepa Brena vodi nekoliko biznisa sa svojom porodicom, a jednom prilikom je u polušali rekla kako mediji ne mogu da izbroje njen novac.
– Tek neće moći da saberu! Radi se puno i pametno se ulaže. Naša deca su porasla, to su sad muškarci koji se takođe bave biznisom i na to sam izuzetno ponosna – izjavila je Brena ranije.
Lepa Brena pokazala luks vilu na Floridi, ovo parče raja nije htela da proda Dejvidu i Viktoriji Bekam

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.