Leo nije otišao, Hurem se čudi!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leo nije otišao, Hurem se čudi!

Ukrajinka se pita zašto je njen bivši verenik i dalje među njima iako ga je zamolila da ode. Ibrahim otkriva portrete

Nemirne noći.

Dok bude analizirao Leov portret sultana, Ibrahim će biti zaprepašćen kada u njegovom bloku otkrije Huremine portrete. Leova objašnjenja koja će potom uslediti neće biti dovoljna, pa će ga Ibrahim posavetovati šta da učini s radovima.

Gulnihalina priča o zgodnom slikaru Leu uznemiriće Hurem, koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se ponovo zapitati zašto njen bivši verenik još nije otišao. Sadika prisluškuje razgovor Ibrahima i Hatidže i o svemu obaveštava Lajoša. Piše mu da se sultan sprijateljio sa Gritijem, sinom mletačkog dužda, i da je moguće da će sklopiti savez s Mlecima. Upozorava ga da bude u pripravnosti.

Mustafa, u prisustvu sultana, počinje da naređuje Ibrahimu. Kada oseti da ne reaguje, nazvaće ga robom. Sulejman će mladom princu očitati lekciju. Gulšah uverava Mahidevran da će se Hurem uskoro stati na kraj. Ona iz kuhinje krade nož i u tišini noći šunja se hodnicima Topkapija.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.