Izvor: Luftika.rs, 30.Jun.2023, 23:05

Legendarna manekenka postala majka u 53. godini: „Nikada nije kasno“

Legendarna manekenka Naomi Kembel postala je ponosna majka dečaka. Slavni supermodel objavila je srećnu vest na svom Instagram profilu i izjavila kako nikada nije kasno da se postane majka.
Naomi Kembel koja ima 53 godine i na svom Instagramu je objavila vest koja je odmah privukla veliku pažnju njenih prijatelja i fanova.
Fotografija kojom je Naomi objavila da je postala majka malenog dečaka može se videti kako Naomi ljulja dečaka dok ga njena dvogodišnja ćerka drži za ruku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << />







View this post on Instagram


















A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)


– Moje maleno, znaj da si voljen preko svake mere i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas počastio svojom prisutnošću. Pravi dar od Boga, blagosloven! Dobrodošao dečače. Nikada nije kasno da se postane majka – napisala je Naomi u svojoj objavi.
Ova Naomina objava koja je mnogima bila veliko iznenađenje dolazi nakon što je dobila svoje prvo dete, ćerku, u 2021. godini.
Naomi je zaprepastila obožavatelje objavom rođenja deteta, samo nekoliko nedelja nakon što se pojavila na pisti na njujorškoj nedelji mode bez vidljivog trudničkog stomaka.
Izvor: Stil
„Imam sedmoro dece, ne kupaju se svaki dan, jedu rukama, a od 19.30 časova im nisam dostupna“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.