Ledi Gaga snimila dokumentarni film o svom životu: Plačem i sama sam svake večeri

Izvor: Story, 27.Avg.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledi Gaga snimila dokumentarni film o svom životu: Plačem i sama sam svake večeri

Ledi Gaga (31) snimila je dokumentarni film o svom životu “Gaga: Five Foot Two”, koji će biti dostupan za gledanje na Netflixu od 22. septembra. – Videla sam nekoliko kratkih klipova iz dokumentarca, ali sam odlučila da ne gledam većinu njih, jer ne mogu da budem objektivna kada se radi o meni. Vi ćete ih ... The post Ledi Gaga snimila dokumentarni film o svom životu: Plačem i sama sam svake večeri appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Lejdi Gaga snimila dokumentarni film o svom životu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2017, 08:04

Lejdi Gaga (31) snimila je dokumentarni film o svom životu “Gaga: Five Foot Two”, koji će biti dostupan za gledanje na Netflixu od 22. septembra..."Vidjela sam nekoliko kratkih klipova iz dokumentarca, ali sam odlučila da ne gledam većinu njih, jer ne mogu da budem objektivna kada se radi o meni....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.