Izvor: Luftika.rs, 27.Apr.2023, 09:05

Lažni doktor Stefan (44) lečio hiljade pacijenata bez medicinske dozvole

Muškarac iz južne Kalifornije, Stefan Gevorkian, lečio je hiljade pacijenata – uključujući i osobe sa rakom – bez medicinske dozvole, tvrde tužioci.
Gevorkian (44) radio je kao lekar na klinici „Pathvais Medical“.
„Doktor“ je otkriven nakon što je tajni službenik posetio kliniku u novembru i dobio konsultaciju, tokom koje Gevorkian „navodno nije uspeo da tačno reši abnormalne nivoe hormona koji bi mogli da ukažu na ozbiljno zdravstveno stanje“.
Gevorkian >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je optužen po pet tačaka za bavljenje medicinom bez dozvole.
Advokati odbijaju optužbe tužioca navodeći da su lažne.
Prema navodima tužiocima, Gevorkian je godinama radio sa pacijentima sa „ozbiljnim stanjima’“, od virusnih infekcija do osoba koje boluju od raka, prenosi Dejli mejl.
Nejasno je šta je prvo privuklo pažnju policije, međutim, jedan pacijent Gevorkiana doveo je u pitanje legitimnost njeogove prakse.
– Mislim da je dr G prevarant, napisala je Nikol B.
Izvor: Nova.rs
Srpkinja i Bosanka uhapšene u Austriji, dvojac ubrizgavao botoks ženama na crno

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.