Izvor: Luftika.rs, 18.Jun.2023, 14:05

Lažirao sopstvenu smrt kako bi video ko će se pojaviti na sahrani (VIDEO)

Kakav brutalan potez kojim je otkrio kome je zaista stalo do njega.
Dejvid Barten (45) želeo je da sazna ko će mu doći na sahranu, ali je hteo i da „nauči“ svoje rođake da ga više cene, pa je iz tog razloga rešio da lažira sopstvenu smrt.
Ovaj drastičan i bizaran potez ovog čoveka šokirao je mnoge, a ovo su detalji.
Barten koji je na TikToku poznat kao Ragnar le Fou isplanirao je lažnu smrt i sahranu u dogovoru sa suprugom i njihovom decom. Rekao je jednoj od ćerki >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da objavi da je on preminuo, a ona je zatim na društvenim mrežama napisala niz emotivnih poruka od kojih jedna glasi: „Zašto je život tako nepravedan? Zašto ti? Trebalo je da postaneš deda, imao si život pred sobom. Volim te! Volimo te! Nikad te nećemo zaboraviti“.
Lažnu sahranu organizovao je prošlog vikenda u Belgiji, i dok su se desetine njegovih rođaka okupljali, on je sleteo helikopterom.
@netflix.replay.off Un Hélicoptère survol le lieu où se déroule l’enterrement de @Ragnar_le_fou #pourtoi #Netflixreplayoff #ragnarlefou ♬ son original – Netflix.Off
„Živeli svi, dobrodošli na moju sahranu“, poručio im je, prenosi The Times.
Svi su bili zaprepašćeni, neki su pojurili ka njemu i počeli da ga grle, dok su drugi bili u potpunom šoku.
Njegovi pratioci na TikToku govore mu je da je napravio okrutan potez.
„Ono što vidim kod svoje porodice često me povrede. Ne zovu me ni na jedan porodičan događaj. Jednostavno me ignorišu. Svi smo se razdvojili. Osećam da me ne poštuju. Zato sam želeo da im pružim ovu životnu lekciju i da im pokažem da ne treba čekati da neko umre pa da nešto uradiš“, rekao je.
Jedan prijatelj mu je pourčio: „Plakao sam i doživeo šok. Volim te, mnogo“.
Dejvid nije zadovoljan brojem onih koji su došli na njegovu lažnu sahranu.
„Samo polovina moje familije bila je na sahrani. To dokazuje kome je stvarno stalo do mene. Oni koji nisu došli, kontaktirali su me da se nađemo. Tako da sam na neki način pobedio“, dodao je.
Izvor: Blic Žena
Zbog dugova lažirao smrt, legao u kovčeg pa uleteo u još veći problem na sahrani (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.