Lazarevčanin skočio kroz prozor suda u Zagrebu

Izvor: Press, 24.Nov.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazarevčanin skočio kroz prozor suda u Zagrebu

Jedan državljanin Srbije skočio je danas kroz prozor suda u Zagrebu gde je trebalo da ga sasluša istražni sudija kao osumnjicenog za krađu automobil

Kako na svom sajtu prenosi "Jutarnji list", Saša Marijančević (32) je prilikom pokušaja bekstva iz Županijskog suda na Zrinjevcu izvadio suzavac i počeo da viče "Imam bombu, baciću bombu!" i skocio kroz prozor.

Prilikom skoka su mu ispale cipele jer mu je policija bila skinula pertle, te su ga bosog lako uhvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i vratili u sud, a zatim odveli u zatvorsku bolnicu.

Jutarnji list navodi da Marijančeviću koji je, kako je saznala Agencija Beta, iz Lazarevca, to nije prvi takav pokušaj. On je 2009. godine skočio s drugog sprata suda u Beogradu gde je bio doveden, takođe, zbog krađe automobila.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.