Lav je iskren prijatelj, Vaga zabavan, Rak...

Izvor: Mondo, 17.Jun.2013, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lav je iskren prijatelj, Vaga zabavan, Rak...

Ako Vam je Ovan blizak prijatelj, očekujte da će Vam uvek iskreno reći šta misli. Isto važi i za Lava. Ako Vam treba društvio za provod tu je Vodolija, a ako ste neorganozovani potražite pomć prijatelja Vage.

Guliver/Getty images/Thinkstock

Ovan

Ovan je vrlo iskren prijatelj. Uvek će Vam reći šta misli, pa ako imate nekog Ovna pored sebe, budite spremni i na reči hvale i na oštru kritiku.

Bik

Bik je pouzdan i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stabilan prijatelj. Ukoliko Vas mnogo voli, on će Vam to i pokazati. Pažljivo biraju projatelje, ali mogu biti veoma pouzdani. Bik će Vas naučiti kako da volite sebe i biće Vam najbolji savetnik što se tiče ljubavnih problema i novca.

Blizanci

Sa prijateljem kao što je pripadnik ovog znaka, možete uvek putovati negde, šetati ili pričati telefonom. Ako Vam treba prijatelj koji će Vas saslušati, našli ste pravu osobu.

Rak

Kada ste neraspoloženi zbog bilo čega, utočište možete naći u domu Raka. Potrudite se da i Vi ponekad budete tu za ovog prijatelja, biće Vam uvek zahvalan. Zbog prevelike nervoze, nekada se možete posvađati, ali ovde nema zle namere.

Lav

Prijatelj Lav će Vas uvek podržati, reći Vam šta je najbolje za Vas. Nekad će možda zvučati grubo, ali prihvatite realnost. Uvek će Vas pohvaliti i motivisati da hrlite ka uspehu. Lav nije ljubomoran na uspeh prijatelja. On voli uspešne ljude i okuplja ih oko sebe.

Devica

Ako ne znate kako da se dobro organizujete, pozovite Devicu. Bićete odgovorniji ako imate za prijatelja Devicu. Ponekad može doći do kritika, da li Vaše odeće ili nekih postupaka, ali usvojite primedbe jer nisu zlonamerne.

Vaga

Ukoliko Vam je potrebno društvo za šetnju, izlaske, večere, pravljenje partija, ili jednostavno priču, Vaga je pravi prijatelj za Vas. Uvek lepo raspoložena, uvek pozitivna. Prijatelj Vaga će se uvek truditi da Vama bude dobro, da izbegava svađe i rasprave, jer su to osobe spremne na kompromis.

Škorpija

Ukoliko ste prijatelj Škorpije, tretiraće Vas podjednako kao i sebe, posvetiće Vam se maksimalno. Ali ukoliko je nekad povredite, makar i nenamerno ili je pak kritikujete, neće Vam to zaboraviti. Morate biti iskren i otvoren prijatelj, da biste imali sjajan odnos sa Škorpijom. Drugačije ne ide.

Strelac

Strelac je osoba kod koje idete kad Vam je teško. Uvek će Vas nasmejati, pomoći u svemu što može. Strelac nema nikad lošu nameru, iako može da pretera u svojoj otvorenosti i direktnosti. Ukoliko Vam smeta što ga ne drži mesto, teško da ćete moći da shvatite i njegovu slobodnu prirodu.

Jarac

Neko ko je uvek tu za Vas, noću i danju. Uvek je Vaš oslonac u životu, ma koliko vremena prošlo otkad se niste videli. Jarac je pouzdan i stabilan prijatelj, koji Vas nikada neće izneveriti.

Vodolija

Vodolije su uvek spremne za druženje. Ukoliko imate prijatelja Vodoliju, znajte da sa njim nikada neće biti dosadno. Ukoliko ste za dobru zabavu, prijatelja koji o svemu zna sve, sve ćete to imati u sklopu ovog prijateljstva.

Ribe

Pošto su Ribe boemi, sa njima možete izlazitu u grad, kafiće ili bilo koja mesta pored ili na vodi. Uživati u omiljenom piću i dobroj muzici. Prijateljstvo koje se zasniva na podršci, kao i svako drugo, ali Ribe Vam nikada neće zameriti to što ste nervozni, neraspoloženi ili Vam nije do priče, već će uvek biti tu kao podrška.

(specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.