Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 17:10

POTRESNO! Majka ubijenog dečaka iz "Ribnikara" organizuje proslavu 15. rođendana svog sina: "Ljubavi moja, imam iznenađenje za tebe..."

U utorak, 5. marta na sportskom aerodromu 13.maj u Zemunu, biće obeležen 15. rođendan Andrije Čikića, dečaka koji je ubijen 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"KAD POLETIMO, IMAM JEDNO IZNENAĐENJE" Roditelji Andrije Čikića na aerodromu u Zemunu proslavljaju njegov nebeski rođendan: "Ta želja mu se nije ostvarila"

Izvor: Blic, 05.Mar.2024, 15:57

"Ovde smo zato što je ovo bila Andrijina želja da proslavimo rođendan baš na aerodromu jer sam ja sportski pilot", reči su Suzane Stanković Čikić, majke Andrije Čikića koji je ubijen u masovnoj pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.