LJUBAV I MODA: Verica i Veljko predstavili kolekciju Večnost (FOTO)

Izvor: JavneVesti.com, 10.Maj.2014, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV I MODA: Verica i Veljko predstavili kolekciju "Večnost" (FOTO)

Dugo najavljivani muzičko-modni performans "Večnost", naše poznate kreatorke Verice Rakočević i njenog supruga kompozitora Veljka Kuzmančevića doživeo je spektakularnu premijeru u velikoj dvorani šoping Centra Stadio

 
U muzičko-scenskom performansu “Večnost” u Big Hall dvorani Stadion Šoping Centra, dizajnerka Verica Rakočević i njen suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević, pred ogromnim brojem pripadnika javnog i medijskog života Srbije, predstavili su >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << kreatorkinu najnoviju modnu kolekciju.
 
 
Muzičko izvođenje simfonijskog orkestra upotpunio je glas Leontine Vukomanović, koja je očarala publiku vokalnom podrškom, a među modelima našla se i manekenka Marija Tarlać.
U publici je svoju suprugu Jelenu, bodrio glumac Bane Tomašević, a od glumačke elite kolekciju je pogledao i Stefan Kapičić, kao i muzičar Ognjan Radivojević sa suprugom, voditeljka Jelena Helc, ali i Neli Janošević, Francuskinja našeg porekla koja se već nekoliko godina uspešno bavi modnim biznisom, kolege Igor Todorović i Zvonko Marković, Simon De Karić sa suprugom i mnogi drugi.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.