LEDI GAGA SE LJUBAKALA S DEČKOM NA BAZENU

Izvor: Kurir, 30.Jul.2010, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDI GAGA SE LJUBAKALA S DEČKOM NA BAZENU

Ljubav stara srce para! Ovu izreku je ovih dana potvrdila i popularna pevačica Ledi Gaga (24), koja je nakon pet godina pauze obnovila vezu sa hevi metal bubnjarom Lukom Karlom.

Ljubav stara srce para!

Ovu izreku je ovih dana potvrdila i popularna pevačica Ledi Gaga (24), koja je nakon pet godina pauze obnovila vezu sa hevi metal bubnjarom Lukom Karlom.

- Nikad nijednog muškarca nisam volela kao njega, a nakon našeg raskida zarekla sam se da se više nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << neću tako zaljubiti. Rekla sam mu da će zažaliti što je sumnjao u to da ću postati uspešna, a danas sam mu zahvalna zbog ovolike popularnosti - rekla je Ledi Gaga, koja je zbog Luka prekinula vezu s dizajnerom Metjuom Vilijamsom, koji je zbog nje ostavio ženu i dete.

Par se trenutno odmara u Teksasu, a uslikani su kako razmenjuju nežnosti na bazenu. Da li zbog uzbuđenja ili nepažnje, u jednom trenutku pevačici je iz kupaćeg kostima ispala bradavica, a nešto kasnije su joj se i gaćice spustile niže nego što bi trebalo.

Ruku na srce, mi Gaginoj liniji nemamo šta da zamerimo. A vi?

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.