Izvor: Luftika.rs, 31.Mar.2023, 13:10

Kventin Tarantino radi na svom poslednjem filmu: „Redatelji ne postaju bolji s godinama“

Legendarni režiser Kventin Tarantino po svemu sudeći priprema svoj poslednji film. Prema scenariju koji je sam napisao, film “The Movie Critic” će početi režirati na jesen tekuće godine.
Detalji se još uvek ne iznose u javnost, ali se šuška da će priča s glavnom junakinjom biti smeštena u sedamdesete godine prošlog veka. Nagađa se da će reč biti o Paulin Kel, jednoj od najuticajnijih i najvažnijih filmskih kritičarki svih vremena, koja je preminula 2001. godine i koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Tarantino otvoreno ceni.
Tarantino je često naglašavao kako misli da u sebi ima energije i kondicije za deset celovečernjih filmova te kako se želi penzionisati od režiranja filmova pre nego što napuni 60 godina, što se nije dogodilo jer ih je napunio nekidan, tačnije 27. marka, ali koja godina gore-dole ipak ne radi razliku.
“The Movie Critic” bi mu tako bio poslednji film, deseti, osim ako ne smatrate da su dva dela “Kill Bill” ipak dva različita filma.
– Želim prestati u određenom trenutku. Redatelji ne postaju bolji s godinama. Obično su im najgori filmovi u filmografiji ona poslednja četiri. A jedan loš film sje*e tri dobra. Ne želim u svojoj filmografiji imati taj jedan film koji će ljudi gledati s podsmehom – još je 2012. godine u razgovoru za Playboy objasnio razloge svojih planova.
Izvor: Klubikon
Filmske preporuke Kventina Tarantina

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.