Kupaći za osobe sa kraćim trupom

Izvor: Mondo, 23.Jun.2013, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupaći za osobe sa kraćim trupom

Prilikom kupovine kupaćeg kostima nemoj da vodiš računa samo o dezenu, boji i o tome da li je kroj moderan ili ne, već da li se radi o kroju koji odgovara tvojoj građi.

Jednodelni i jednobojni kupaći kostim se preporučuje osobama sa nešto kraćim trupom, osobama koje nemaju izražen struk.

Preporučljivo je da deo koji pokriva stomak bude u jednoj boji, tamnijoj od onog koja pokriva grudi. Ako je kupaći dezeniran, bolje je da "donji" deo jednodelnog kupaćeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bude u jednoj boji, a da šare budu na "gornjem" delu. Tako ćete vizuelno izlgedati tanje i duže u predelu trupa.

Savetuje se i da deo za grudi ima korpe, ili makar fišbajn koji će blago podići grudi i "izdužiti" vaš torzo.

Isti efekat se psotiže i ako u predelu stomaka ima malo više materijala koji će se naborati, kao da vam je kupaći veći za jedan broj.

U jednodelnom kupaćem kostimu ćete, ne samo bolje izlgedati, već će vam i biti udobnije na plaži ili bazenu, naročito prilikom plivanja.

Bikini se ne preporučuje, kao ni dvodelni kupaći kostim jarkih boja i upadljivih dezena.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.