Kupaći kostimi za leto 2016. (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 17.Feb.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupaći kostimi za leto 2016. (FOTO, VIDEO)

Irina Šajk, Nina Agdal i Hana Dejvis su nam pokazale modele kupaćih kostima za sledeću sezonu, ali ne samo to...

Magazin "Sports Illustrated" čuven je po lepoticama u kupaćim kostimima koje krase naslovne strane. Međutim, te zgodne cice sada su "sišle s papira" - snimile su video u kojem promovišu aplikaciju za ovaj magazin.

Čestitamo im tehničke inovacije, ali ono što nas više zanima je moda. Pogledajte kupaće kostime koje u video klipu imaju Irina Šajk, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nina Agdal i Hana Dejvis, biće hit sledećeg leta:



Izvor: YouTube

Dakle, sudeći po ovome, ali i na osnovu modela prikazanih na nekim modnim revijama, uočili smo da se na plaže i bazene vraćaju donji delovi koji otkrivaju zadnji deo. Nisu baš u pitanju tange, već takozvane "brazilke".

Takođe, drečave boje, koje su se nosile prošle sezone, sada će biti "demode", a dobra vest je i to da slobodno možemo da kombinujemo različite gornje i donje delove, ne samo što se tiče boja, već i dezena i stila.

Jednodelni kupaći kostimi će takođe biti aktuelni i biće raskošni: zlatni, srebrni, sa dodacima: perle, nitne, perje... dakle više za šetnju plažom nego za kupanje.

Inače, magazin "Sports Illustrated" je napravio i žurku na kojoj su, pogađate, glavne zvanice bile upravo cice s naslovnice.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.