Izvor: Luftika.rs, 30.Avg.2023, 13:00

Kristijana (13) iz Novog Sada nestala pre 26 dana, majka moli za pomoć

Trinaestogodišnja Kristijana Aleksandrov nestala je još 4. avgusta ujutru.
Kako je posle nekoliko dana objavio „Blic“, ona je pobegla sa svojim drugom Vladimirom, a uzeli su iz kuće 300 evra. „Ušao je, probudio je i za pet minuta ih već nije bilo“, rekla je njena majka Vanja Aleksandrov.
Vladimir se u međuvremenu pojavio, ali Kristijane još uvek nema.
O svemu su obavešteni policija i Fondacija Igor Jurić, a apel je objavljen i na sajtu Nestali Srbija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Probudio je i otišli su na Najloj pijacu. Nakon toga dečak tvrdi da ju je odveo na Železičku stanicu a da je on otišao u Gajdobru kod nekih svojih rođaka – piše u ovom apelu.
Majka kaže da su molili policiju da im pokaže snimak sa nadzornih kamera kod Železničke stanice, ali im nije dozvoljeno.
Vanja ističe da se njenoj ćerci dešavalo i ranije da ode od kuće bez najave, ali da se uvek javljala na telefon i vraćala.
Ovaj put, nema je već 26 dana.
Sve dojave koje su imale završile su u ćorsokaku.
Vanja ističe da je u odnosu na fotografiju, Kristijanina kosa nešto kraća te da je kada je nestala imala „paž“.
Vanja moli sve ljude koji imaju neke inforamcije ili su možda u ovom periodu videli Kristijanu da pozovu policiju ili nju na telefon 061 2111 696.
Izvor: Moj Novi Sad
Interpol traži pomoć pomoć u identifikaciji dečaka čije je telo pronađeno u Dunavu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.