Kris Libing 20. septembra u beogradskom Depou

Izvor: Story, 17.Sep.2014, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Libing 20. septembra u beogradskom Depou

Najpopularniji nemački tehno DJ i producent Kris Libing nastupiće u subotu 20. septembra u beogradskom Depou (Travnička 3) u okviru velike Freedom Music žurke

Kris Libing, foto: Promo

Biće to njegov prvi nastup pod pokroviteljstvom Ambasade SR Nemačke u Beogradu posle čak šest godina od prošle žurke i preko devet godina od njegovog dvostrukog izdanja Live in Beograd iz 2005. godine!

Producent iz Frankfurta gaji neobično snažnu povezanost >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa Balkanom i kod nas već više od decenije važi za jednog od tri najtraženija izvođača svetske tehno scene. Uz Libinga, u Depou će nastupiti i naš najpoznatiji DJ Marko Nastić, te mladi frankfurtski DJ i planetarno sve priznatiji tehno producent Monoloc.

- Bilo je toliko energije i vrućine te noći, da nam je svima odeća izgledala kao da smo skočili u bazen! Bila je to specijalna noć, sa mnogo različitih ljudi koji se zajedno provode na najluđi način - ovim rečima je Liebing opisao svoju prvu žurku u Beogradu, koja je na njega ostavila takav utisak da je objavio i dvostruko izdanje sa snimkom tog nastupa!

Nemačka tehno zvezda vraća se balkanskoj publici krajem ovog leta i uvek je to događaj na kojem se okupe ljubitelji elektronske muzike iz celog regiona, ovog puta u beogradskom Depou.

Iako mu gust raspored nastupa širom planete ne ostavlja previše vremena za rad u studiju, Libing je nedavno završio dva remiksa za američkog hitmejkera Mobija i u pitanju su dve veoma aktuelne tehno trake od kojih jedna sadrži samo apstraktne modulacije vokala bez ijednog ritmičkog elementa!

Ulaznice za ovu veliku žurku pod sloganom Greetings From Frankfurt kojom se obeležava kraj leta, prodaju se u ograničenoj količini po ranoj ceni od 790 dinara na blagajnama Eventima (eventim.rs) i Gigstiksa (gigstix.com). Ulaznice će u redovnoj prodaji, kao i na ulazu, biti skuplje.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Devojkama nisam dostupan

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014, 01:30

Jedan od najpopularnijih nemačkih di-džejeva i producenata Kris Libing nastupiće 20. septembra u beogradskom klubu „Depo“ u okviru velike „Freedom Music“ žurke. Libingu ovo neće biti prvi put u Beogradu, a za "24 sata" otkriva koje je mesto na planeti najbolje za provod...Ovdašnja publika...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.