Krila se po Francuskoj: Žizel Bundšen dala 10.000 dolara za plastične operacije

Izvor: Story, 29.Jul.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krila se po Francuskoj: Žizel Bundšen dala 10.000 dolara za plastične operacije

Svetski poznata lepotica maltene filmskom akcijom pokušala je da prikrije da je posetila jednu kliniku za plastičnu hirurgiju.

Da bi operacija prošla u strogoj tajnosti, Žizel se dodatno osigurala tako što je za posetu pariskoj klinici za estetsku hirurgiju obukla burku, piše taj list. Francuski paparaci koji su vrebali ispred klinike zabeležili su i da jedna od žena nosi sandale sa otvorenim prstima, što nije dozvoljeno po striktnim islamskim propisima odevanja. Da stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bude još bizarnija, burka je još od 2010. zabranjena u javnosti u Francuskoj.

Fotografije koje je paparaco New York Post-a zabeležio možete pogledati OVDE

Društvo je bivšem "Anđelu" pravila sestra Rafaela, koja je takođe obukla burku, a do klinike i u povratku vozio ih je Žizelin dugogodišnji vozač. Posle dana i po provedenih na klinici, sestre Bundšen pokupio je isti vozač i odveo ih u jedan spa centar, gde su provele pet dana.

Nije poznato zašto je Žizel operisala kapke, ali list navodi da je grudi odavno želela da sredi, pošto su se opustile nakon dve trudnoće, porođaja i dojenja.

Izvor: Mondo- New York Post

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Zašto se Žizel Bundšen krila po francuskim klinikama plastične hirurgije

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2015, 14:15

Svetski poznata ljepotica maltene filmskom akcijom pokušala je da prikrije da je posetila jednu kliniku za plastičnu hirurgiju...Da bi operacija prošla u strogoj tajnosti, Žizel se dodatno osigurala tako što je za posetu pariskoj klinici za estetsku hirurgiju obukla burku, piše taj list. Francuski...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.