Kraljica Leticija ponovo parira Kejt Midlton (FOTO)

Izvor: Story, 01.Maj.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica Leticija ponovo parira Kejt Midlton (FOTO)

Španska kraljica Leticija pridružila se svojoj svekrvi na dodeli nagrada Reina Sofia. Žena i majka španskog kralja Felipea bile su slika i prilika elegancije i sofisticiranosti

Leticija Ortis, foto: Profimedia

Kraljica Leticija zablistala je na dodeli nagrada Reina Sofia. Za ovu svečanu priliku odabrala je izrazito elegantnu i nosivu kombinaciju koju bi svaka žena poželela u svom ormaru.

Vuneni sako i suknju Felipea Varele kombinovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je sa čipkastom bluzom i nude štiklama brenda Leonor. Odelo u nežnoj pastelnoj boji savršeno je pristajalo mladoj kraljici.

Pažljivo odabranim kaišem naglasila je struk, a štikle boje peska stopile su s ovom kombinacijom i tako izdužile njenu figuru.

Leticija je preuzela kraljevsku krunu od svoje svekrve Sofije prošle godine i od tada redovno obavlja sve javne dužnosti u skladu sa svojom pozicijom. Pritom redovno oduševljava modne znalce svojim sofisticiranim odevnim kombinacijama po kojima je poznata i vojvotkinja Kejt Midlton.

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.