Izvor: Luftika.rs, 15.Jan.2024, 11:06

Krajem januara 2024. novac će im se lepiti za prste, a od proleća ih čeka neslućeni uspeh

Kada govorimo o finansijama, najsrećniji znak po pitanju novca ove zime biće Strelac. Ovaj vatreni znak koji je veoma upućen na sebe i na sticanje, nikako ne voli da se oseća zavisno od nekog ili nečeg što se tiče posla i zarade.
Najveća želja u životu je da steknu što više poslovnih uspeha a samim tim i da to budu finansijski isplativo. Jupiter je vladar Strelčeva i ona im “ daje vetar u leđa“ kada su u pitanju poslovni poduhvati i poslovne ambicije.
Takođe ljudi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << imaju u podznaku znaku Strelca mogu da budu veoma dobri ekonomisti i da umeju da barataju sa novcem.
Još je bolja opcija kada se i Jupiter nalazi u znaku Strelca jer on pojačava način razmišljanja koji donosi dobru zaradu i dobre mogućnosti da osoba stvori stabilnost kroz te novčane transakcije.
Od marta ove godine Strelčevi čekaju nove poslovne mogućnosti koje mogu da povećaju njihove prihode.
Rođeni na ove datume doživeće totalni reset, a njihovi životi u 2024. počeće od nule

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.