Izvor: B92, 08.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krađa saobraćajnih znakova

Priboj -- U opštinama Priboj, Prijepolje i Nova Varoš od početka godine je ukradeno je nekoliko stotina saobraćajnih znakova.

Za sedam meseci ukradeno je više od 500 saobraćajnih znakova i drugih obaveštenja uz puteve, ali i oko 10 kilometara zaštitne limene ograde pored puta.

Pored toga, u Priboju je desetak gradskih ulica, uprkos projektu, širine pet umesto šest metara, pa se u njima ne mogu mimoići automobili. U Direkciji za izgradnju Priboja tvrde da ni apeli, ni molbe, ni upozorenja uz pretnju sudom nisu urodili plodom jer su ograde dvorišta pomerene sa obe strane puta, pa problem može biti rešen samo rušenjem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.