Kosu presađuju tamo dole!

Izvor: Mondo, 15.Feb.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosu presađuju "tamo dole"!

Depilirale se, pa se pokajale, ali kasno...

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Neke žene vole da njihova intimna zona bude glatka, druge vole prirodni žbunić. I to je sve u redu, stvar je ličnog ukusa.

Međutim, neke dame su prvo želele da se depiliraju "tamo dole", onda su odlučile da vrate na prirodan izgled, ali kasno - nakon godina depiliranja, njihove dlačice više ne rastu normalno, odnosno intimna zona im je "ćelava" na pojedinim mestima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

E, zato sada idu da im hirurzi uzimaju dlačice sa zadnjeg dela glave i presađuju ih na intimnu zonu.

Hirurzi koji su specijalizovani za presađivanje kose muškarcima, kažu da je sve više žena koje dolaze da bi im presadili dlake "tamo dole" jer su njihove pubične dlake oštećene nakon godišnja depiliranja ili brijanja.

Stručnjaci kažu da su samo prošlog meseca na ovaj zahvat došle 22 žene!

"U svoje usluge smo dodali i ovu jer je sve više žena koje dolaze da nas pitaju za to. Ova procedura nam je sada važan deo posla", kaže hirurg Kostas Giotis.

On objašnjava da doktor prvo obeleži tačan do na koji pacijentkinja želi da joj presade dlake, odredi gustinu koju žele, a zatim uzima dlake sa "donorskog područja" – najčešće zadnjeg dela glave.

Hirurg kaže da se procedura izvodi specijalnim alatima kojima se u potpunosti kontrolišu dubina i ugao probadanja kože, kako bi se postigao prirodan izgled jer su pubične dlačice inače teže i duže neko vlasi kose.

On dodaje da nakon presađivanja kosa "tamo dole" nastavlja da raste doživotno, a sama procedura traje dva sata.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.