Kortni Koks se udala u tajnosti

Izvor: Story, 06.Okt.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kortni Koks se udala u tajnosti

Popularni par je prema pisanju stranih medija svoju, relativno kratku ljubavnu vezu, sada i službeno ozakonio razmenom bračnih zaveta

Kortni Koks, Džoni Mekdejd, foto: Profimedia

Pisalo se kako će glumica Kortni Koks i njen verenik, roker Džoni Mekdejd, krajem ove godine razmeniti bračne zavete u njegovoj rodnoj Irskoj, ali nagađa se kako se par već venčao.

Kortni i član benda Snow Patrol uslikani su u šetnju Njujorkom, a on je pritom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na ruci, kako piše Daily Mail, imao nešto nalik venčanom prstenu.

Kako je ćerka Kortni Koks umalo upropastila glumičinu veridbu, pročitajte OVDE.

Crnokosa pedesetogodišnjakinja je, pak preko ruke na kojoj se inače nosi venčani prsten navukla džemper jer je bilo jako hladno.

Uspešni tridesetosmogodišnjak je zvezdu kultne serije Prijatelji zaprosio pre tri meseca, a venčanje je navodno trebalo da bude upriličeno u dvorcu Ashford u koji se Kortni zaljubila na prvi pogled.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.