Korekcijama do lepote

Izvor: Story, 20.Mar.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korekcijama do lepote

Iako na našim prostorima važi pravilo da žene u dvadeset prvom veku mnogo više od muškaraca vode računa o svom izgledu, statistike govore drugačije jer jači pol sada ima brojne mogućnosti kada želi da se ulepša

Foto: Shutterstock

Piše: Branka Stojiljković



Najčešći estetski problemi koji muškarci žele da reše jesu preterana gojaznost, nedostatak kose i povećana maljavost na određenim delovima tela. Topljenje masnih naslaga >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << rešavamo specijalnim koktelima koje ubrizgavamo u takve regije, na primer u stomak, podbradak i druge, a zahvaljujući kojima se za 30 dana u obimu gubi od šest do 10 centimetara. Kada su u pitanju veće površine, tada angažujemo lekara specijalistu plastične hirurgije i radimo liposukciju.

BUJNIJA KOSA

Nedostatak  kose predstavlja problem ne samo starijih, već i mlađih muškaraca, a mi ga rešavamo laserskom metodom. Postupak je bezbolan i vrlo komforan. Česte su i korekcije bora na licu, a za ovu vrstu tretmana koristimo najkvalitetnije vrste prirodnih hijaluronskih filera, biorevitalizirajućih koktela i botoks. Za ozbiljnije intervencije na licu, kao što su korekcije nosa, očnih kapaka, ušiju i brade, angažujemo specijalistu plastične i rekonstruktivne hirurgije.

LASERI 

Osim pomenutih tretmana na epidermu, u našoj ordinaciji radimo i radiotalasno i lasersko otklanjanje mladeža, kondiloma i drugih nepravilnosti na koži, kao i rešavanje problema maljavosti. Plastična hirurgija danas u izuzetnoj meri pomaže korigovanju muškog tela. Naime, danas ne moramo da idemo u teretanu kako bismo imali takozvane pločice na stomaku, tricepse, listove na nogama i naglašenu konturu muških viličnih kostiju, jer to u potpunosti može da nadomesti plastična hirurgija.

HIT U SVETU 

Ono što je najinteresantnije u našoj paleti jeste korekcija muškog polnog organa, svejedno da li je u pitanju njegovo uvećavanje, smanjivanje ili promena pola. U naš tim uključeni su najiskusniji lekari iz oblasti uro-genitalne hirurgije, ali o tome ćemo više pričati nekom drugom prilikom.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.