Izvor: Luftika.rs, 25.Mar.2024, 11:46

Konobarica zapalila šank pićem, povređeno 7 osoba

Četiri osobe su teško, a tri lakše povređene u požaru u noćnom klubu u Karlovcu u Hrvatskoj, a do požara je došlo jer je konobarica, kako se navodi, nestručno rukovala alkoholnim pićima.
Policija je saopštila da je jutros oko 2.30h primila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u četvrti Švarča u Karlovcu povređeno više osoba.
Četiri osobe su teško i tri lakše povređene.
Zadobili su opekotine jer je 23-godišnja konobarica htela da postigne efekat zapaljenja na šanku, a došlo je do iznenadnog izgaranja i povređeni su ljudi koji su bili za šankom, prenosi Index.
Kako je javio Radio Mrežnica, konobarica je “palila šank” i to s pićem koje u sebi ima 80 odsto alkohola i koristi se u koktelima....

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.