Koncert irskog plesa (FOTO + VIDEO)

Izvor: Story, 16.Dec.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert irskog plesa (FOTO + VIDEO)

Beogradska trupa irskog plesa Erins Fidle koncertom 25.decembra u Domu omladine obeležavaju kraj ove godine.

Erin Fiddle, foto: Promo

Trupa Erins Fidle i ove godine zagreva novogodišnju atmosferu uz zvuke cipelica i irske muzike.

Beogradska publika imaće prilike da uživa u najrazličitijem programu: starim oreografijama, na kojima je trupa radila poslednjih osam godina, ali i potpuno novim, pripremljenim za ovu priliku. Tačke će izvoditi plesači >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i plesačice svih uzrasta i nivoa, od početnih do najiskusnijih.

Plesači i plesačice ove trupe već godinama na međunarodnim takmičenjima ostvaruju zapažene uspehe, a do sada su u zemlji i regionu priređivali celovečernje koncerte plesa i muzike.

Ulaznice po ceni od 250 dinara mogu se kupiti na sajtu i svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni Doma omladine.

 

Nastavak na Story...






Povezane vesti

ERIN’S FIDDLE Zimski koncert irskog plesa

Izvor: NaDlanu.com, 16.Dec.2014

Beogradska trupa irskog plesa Erin’s Fiddle obeležiće kraj ove godine Zimskim koncertom 25. decebmra sa početkom u 20 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograd...Volite irsku muziku? Oduvek vas je fascinirao energični i dinamični irski ples? Ovo je prilika da se prepustite svim čarima irske...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.