Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Nov.2022, 10:13

Koncert Rok kampa za devojčice u Domu omladine Beograda

Koncert Rok kampa za devojčice biće održan u nedelju, 27. novembra 2022. od 18.00, u Klubu Doma omladine Beograda. Ulaz će biti besplatan. Rok kamp za devojčice je neprofitni program koji okuplja devojčice iz cele Srbije koje žele da nauče osnove sviranja gitare, bas gitare, bubnjeva i klavijatura, kao i osnove snimanja zvuka i koncertne … Članak Koncert Rok kampa za devojčice u Domu omladine Beograda se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

8. Čukafest u Kulturnom centru „Čukarica“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Nov.2022

U Kulturnom centru „Čukarica“ (Turgenjevljeva 5, mala sala), u subotu i nedelju, 3. i 4. decembra 2022, biće organizovan muzički festival – 8. Čukafest. Festival na Banovom brdu je revijalnog karaktera, a cilj je afirmacija domaćih autora i izvođača, kao i raznovrsnost muzičkih pravaca,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.